sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Activitatea managerială a lui Alin Văcean va fi evaluată din nou. Prima dată a lipsit, acum primește „o nouă șansă”

  de Raluca Medeleanu | 7 aprilie 2016, 4:45 PM | Administraţie

  2

  În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal, organizată astăzi în Sala Ferdinand, s-a votat Proiectul de Hotărâre prin care primarul urmează să stabilească cea de-a doua evaluare a activității managerului Filarmonicii, dr. Alin Văcean. Proiectul a fost votat în unanimitate.

  Motivul pentru care a fost întocmit Proiectul de Hotărâre prin care Gheorghe Falcă este mandatat pentru emiterea unei dispoziţii prin care se stabileşte calendarul celei de-a doua evaluări a managementului la Filarmonica de Stat Arad a fost faptul că Alin Văcean a fost în concediu medical exact în momentul în care se desfășura evaluarea conducerii instituției.

  „Având în vedere faptul că domnul dr. Văcean Alin Corneliu, managerul Filarmonicii de Stat Arad, în perioada stabilită pentru cea de a doua evaluare prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 40/2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului la Filarmonica de Stat Arad, cu modificările şi completările ulterioare s-a aflat în concediu medical, acest calendar nemaiputând fi respectat, iar evaluarea anuală a managerilor instituţiilor de cultură fiind obligatorie, şi pentru ca această evaluare să se organizeze în cel mai scurt timp, propun adoptarea unei hotărâri prin care să se aprobe mandatarea primarului municipiului Arad pentru emiterea unei dispoziţii prin care se stabileşte calendarul celei de-a doua evaluări a managementului la Filarmonica de Stat Arad’’, se arată în proiectul votat astăzi de CLM.

  Întrebată fiind ce se va întâmpla dacă și de această dată Văcean va fi indisponibil din terțe motive, Daniela Andreica, directorul executiv al CMCA a spus că legea îi oferă managerului Filarmonicii această a doua șansă. În cazul în care se va repeta povestea, se vor luape urmă  măsuri mai „incisive”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.