Acțiune pe raza localității Chișineu-Criș. Câți șoferi au rămas fără permis

  de Special Arad | 10 august 2022, 1:24 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă )

  Comunicat. Ieri, 09 august a.c., polițiștii din Chișineu-Criș împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Roman au desfășurat o acțiune pe linia reducerii riscului rutier pe raza localității.

  În urma desfășurării activității au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 36.797 de lei. Dintre acestea, 80 în baza O.U.G 195/2002 iar una în baza Legii 132/2017.

  De asemenea au fost reținute 18 certificate de înmatriculare și 4 permise de conducere(3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru defecțiuni la sistemul de direcție/frânare).

  Aceste activități au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare atât în municipiul cât și în județul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.