Acțiune de ecologizare la Zădăreni. Principalii artizani, elevii școlii din localitate

  de Dan Lazăr | 23 mai 2022, 5:10 PM | Eco | Educaţie | Zădăreni

  0

  Copiii din Zădăreni au participat, recent, la ecologizarea comunei lor.

  Dând dovadă de spirit civic, locuitorii comunei Zădăreni s-au adunat, cu mic, cu mare, într-o zi de vineri 20 mai, la ecologizarea comunei în care locuiesc.

  La acțiunea “Comuna Noastră e și mai frumoasă” organizată sub coordonarea Școlii Gimnaziale Zădăreni şi a Primăriei Zădăreni au participat elevii claselor 1-8, profesori, diriginți, învățători, reprezentanți ai Primăriei, consilieri locali și voluntari, locuitori ai comunei.

  Astfel de acțiuni atrag atenția asupra importanței luării de atitudine față de acțiunile oamenilor de distrugere a mediului înconjurător, și inițierii de acțiuni de promovare a educației ecologice.

  Pe aceasta cale reprezentanții comunei fac apel la spiritul civic a cetăţenilor comunei şi îi roagă pe această cale să se gândească înainte să arunce gunoaiele pe spaţiul public la întâmplare, deoarece numai în acest fel se poate păstra curăţenia în comunitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.