Acțiune de amploare la sfârşitul săptămânii, la Arad, pentru verificarea respectării restricțiilor

  de Special Arad | 16 octombrie 2021, 11:56 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Polițiștii arădeni, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Arad și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare desfășoară, în acest sfârșit de săptămână, mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 de persoanele juridice și cetățeni.

  În acest sens, în municipiul și județul Arad au fost verificate 89 de societăți comerciale, controlate peste 100 de autoturisme și verificate 2.652 de persoane.

  Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 1.500 de lei.

  Aceste activități vor continua atât în timpul zilei cât și pe parcursul nopții, în acest sfârșit de săptămână.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar acum? Aceste acțiuni trebuiau demarate de foarte mult timp, înainte ca spitalele să nu ajungă în halul de acum.. Poate unii dintre cei decedați ar mai fi trăit și astăzi. Controlați autobuzele care transportă muncitorii, școlile (și cele rurale) pentru că nu se respectă peste tot regulile de prevenție Covid-19, … Uneori trimiteți și controale în civil, dacă vreți să aflați situația reală…

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.