Acțiune cu efective mărite, pe raza orașului Pecica. S-au dat amenzi de peste 26.000 lei

  de Special Arad | 6 iulie 2022, 3:29 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai orașelor Pecica și Nadlac, Secția 2 Rurală Arad, Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, în colaborare cu Garda Forestieră, cu sprijinul jandarmilor arădeni, au desfășurat, în dimineața zilei de 7 iulie, o acțiune cu efective mărite, pe raza orașului Pecica.

  Cu această ocazie, au fost legitimate mai mult de 300 de persoane, verificate 3 depozite de material lemnos, fiind efectuat și un control la un fond forestier.

  În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 26.000 de lei, pentru nereguli constatate la un transport de material lemnos și nerespectarea legislației rutiere.

  Au fost confiscați 7 metri cubi de material lemnos, retrase 6 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

  Aceste acțiuni au caracter permanent, fiind organizate periodic, atât în municipiul cât si în județul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.