marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ACS Poli va lua locul Rapidului în Liga 1! Rapid are termen până în 12 iulie

  de Special Arad | 5 iulie 2016, 6:40 PM | Sport

  1

  LPF a somat Rapidul să-și rezolve problema cu falimentul până la data de 12 iulie altfel echipa giuleșteană nu va primi acordul să joace în Liga 1.

  „Noi ne continuăm programul normal. Din punct de vedere al antrenorului trebuie să pregătesc echipa. Avem speranțe că va fi o decizie favorabilă, pentru că noi ne-am câștigat dreptul de a juca în Liga 1 pe teren. E o chestiune de zile. Nu e ușor de gestionat această situație. Fiecare jucător vrea să știe cât mai repede ce are de făcut, dar noi avem speranța că va fi totul bine. Avem speranța că se vor face contracte jucătorilor de aici”, a declarat Dan Alexa la Digisport.

  Conform DigiSport,LPF a anunțat că în cazul falimentului definitiv al Rapidului, ACS Poli Timișoara îi va lua locul în Liga 1. Astfel, toate speculațiile legate de eventuala chemare în Liga 1 a echipei UTA, care a câștigat barajul de promovare cu Dunărea Călărași, pierzându-l pe cel cu FC Voluntari, rămân la nivelul de speculații…

  Oare chiar l-a sunat pe cineva de la FRF pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pentru a-i propune ca UTA să joace pe prima scenă? 

  VOM REVENI CU DETALII

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.