marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aceleași ultime secunde… ICIM a ratat calificarea în finală pierzând cu Târgoviște (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 1 aprilie 2015, 8:22 PM | Sport

  0

  ICIM Arad a ratat calificarea în finala Campionatului Național de baschet feminin. După ce a pierdut miercuri pe parchetul sălii din Târgoviște, în această seară fetele antrenate de Jose Araujo au cedat și în Sala Polivalentă din Arad.

  CSM Târgoviște a câștigat cu scorul de 78-76, marcând ultimele două puncte cu două secunde înainte de final prin două aruncări libere. Cu zece minute înainte de final, în ultimul sfert, ICIM a condus cu 5 puncte diferență, dar ratările exasperante de sub coș au înclinat balanța pentru campioanele de la Târgoviște. În ultima secundă, la ultima aruncare a jocului, mingea a „dansat” pe inelul panoului oaspetelor și efectiv a refuzat să coboare în el, astfel că gruparea din Cetatea Chindiei va juca o nouă finală.

  Reamintim că în ultimii 19 ani titlul de campioană națională a revenit doar celor două echipe care s-au întrecut în această seară la Arad.

  Univ.Goldiş ICIM – CSM Târgovişte 76-78 (17-20, 18-21, 23-17, 18-20)

  ICIM: Plouffe 22, Engelman 14, Milovanovic 11, Samburska 10 (2×3), Simmons 9, Broomfield 6, Brosovszky 4, Crăciun. Antrenor: Jose Araujo

  Târgovişte: Stoenescu 22 (5×3), Coker 19, Givens 14, Poole 12, Green 8 (2×3), Olah 3 (1×3), Watson, Huţanu. Antrenor: Dan Fleşeriu

  Stire în curs de actualizare

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.