sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Contestațiile le-au umplut visteria! Baschetul feminin a primit 112.300 de lei, inițial proiectul fiind declarat respins de către CCJA

  de Dan Lazăr | 2 iulie 2021, 1:52 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Contestațiile depuse în cadrul licitației pentru fonduri nerambursabile oferite de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad (CMCA), în cadrul programului „Promovare sport de performanță 2021 – sesiunea I”, au adus sume de banii în plus pentru două cluburi arădene.

  După ce în prima fază, CS Baschet Arad nu au corespuns din punct de vedere al actelor depuse la dosar („Lipsă consimțământ prelucrare date personale; Proiectul se încheie după data de 22.11.2021; Lipsă activități sportive pentru finanțare!”), după contestație lucrurile s-au rezolvat ca prin minune și clubul de baschet feminin a primit 112.300 lei, a doua sumă ca mărime după cea obținută de AFC UTA (205.000 lei).

  ACS Șoimii Șimand a primit, la rându-i, 20.600 lei față de cei 4.600 de lei înainte de contestații, pentru proiectul „Promovarea fotbalului de sală în anul 2021”.

  Astfel, după cele două majorări, fondul total al finanțărilor nerambursabile oferite sportului de CCJA a ajuns la 695.400 de lei.

  500 de mii de lei a primit CS Baschet Arad din partea Primăriei Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în prima sesiune de proiecte a anului 2021 din urmă cu o lună de zile.

  Citește și: 16 proiecte sportive finanțate de CCJA. UTA, cea mai mare sumă primită. Baschetul s-a încurcat în acte

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.