vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Accident spectaculos aproape de Galleria Mall! S-a rostogolit peste liniile de tramvai!

  de Luci Precup | 24 noiembrie 2016, 12:56 PM | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Conducătorul unui microbuz Ford care circula din direcția Fortuna spre ieșirea Arad-Nădlac, la intersecția cu strada Făt Frumos a lovit un autovehicul marca Opel, care ieșea de pe strada Făt Frumos răsturnându-l între liniile de tramvai. Din fericire, șoferul autovehiculului Opel a ieșit nevătămat din mașină fiind doar ușor lovit la cap.

  La fața locului a sosit un echipaj SAJ Arad și unul al Poliției Rutiere care vor stabili modul de producere al accidentului. Încă nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea accidentului, fiecare din cei doi conducători auto susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului.

  accident-galleria-1 accident-galleria-3 accid-12 accid-11 accid-10 accident-galleria-2 accid-9 accid-8 accid-7 accid-6 accid-5 accid-4 accid-2 accid-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Locuiesc in zona si traversez des intersectia cu pricina. In general, tamponarile se produc din cauza celor care trec pe rosu pe Vlaicu, in viteza, si pt ca mai au de parcurs circa 30 metri, îi surprind intretimp pe cei de pe Fat Frumos care se pun in miscare, avand verde la semafor, in special prima masina din coloana. Dacă esti primul in coloana pe Fat Frumos, neaparat trebuie sa te asiguri din partea stangă, chiar daca ai verde la semafor. La fel, cred ca s-a intamplat si azi. Dovada, faptul ca microbuzul avea viteza, semn ca a fortat trecerea pe rosu.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.