Update Accident pe strada Tudor Vladimirescu, unde un biciclist a fost lovit pe trecerea de pietoni. Acesta era pe bicicletă când traversa

  de Special Arad | 28 iunie 2019, 10:21 AM | Știri Arad

  1

  (foto: Vidican - Arad Traffic)

  În urmă cu câteva momente, pe strada Tudor Vladimirescu a avut loc un accident în care a fost implicat un biciclist. Din declarațiile martorilor se pare că biciclistul traversa pe trecerea de pietoni pe bicicletă, iar astfel a fost lovit de o mașină care nu a mai putut evita impactul.

  Vom reveni cu detalii asupra evenimentului.

  UPDATE: Biciclistul este un bărbat în vârstă de 45 de ani, iar din primele informații pe care le deținem se pare că acesta a suferit o lovitură la cap, în prezent fiind la secția de chirurgie pentru alte investigații. Deasemenea se pare că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.