Accident la filmările noului film cu Willem Dafoe, la Constanța. Un tânăr și-a pierdut un deget

  de - | 18 septembrie 2015, 8:05 PM | Naţional

  0

  Un tânăr de 22 de ani din Constanța va rămâne mutilat pe viață. Acesta și-a pierdut un deget în timp ce lucra pe platourile de filmare amenajate în Piața Ovidiu, relatează reporterntv.ro.

  Băiatul a povestit că a sărit un gard, moment în care inelul de pe deget s-a agățat într-un fier. Și-a dat seama de ce s-a întâmplat abia în momentul în care și-a văzut degetul pe jos.

  Panicat, a sărit înapoi gardul pentru a anunța ce s-a întâmplat, dar atunci și-a luxat piciorul.

  În aceste zile, în zona veche a orașului Constanța, actorii Willem Dafoe şi Noomi Rapace filmează pentru thrillerul SF „What Happened to Monday?”. Detalii AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.