Update Accident între un TIR și tren în apropiere de Săvârșin!

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2019, 7:18 PM | Știri Arad

  2

  Un șofer de TIR și-a văzut moartea cu ochii în urmă cu câteva zeci de minute la o trecere de nivel de cale ferată în apropiere de localitatea Săvârșin din județul Arad.

  Șoferul nu a acordat prioritate și TIR-ul a intrat în coliziune cu trenul. Așa cum se vede în fotografie, trenul era format din mai multe cisterne, dar nu a existat nici un moment pericolul vreunei explozii pentru că acestea erau goale.

  Șoferul autocamionului a suferit câteva leziuni ușoare și nu a avut nevoie de spitalizare. Cabina TIR-ului a fost avariată, iar unul dintre vagoanele trenului a deraiat.

  UPDATE

  Șoferul autocamionului este din Hunedoara și este în vârstă de 64 de ani. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30, iar circulația a fost blocată apoi pe acel drum până după ora 18.

  Drumul pe care s-a petrecut accidentul este între localitățile Ilteu și Săvârșin, calea ferată fiind semnalizată atât cu indicatoare cât și cu semnale acustice.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru cei care vor sa mai invete..Daca pozele sunt reale, toata lumea a scapat foarte usor. In vagonul cisterna fusese benzina, acum era gol (conform celor scrise in articol), dar totusi.., era PLIN cu vapori de benzina.
   Lichidele inflamabile NU explodeaza. In schimb, vaporii lichidelor inflamabile explodeaza. Violent.
   Pe scurt, un vagon gol in care a fost benzina este MULT mai periculos decat unul plin care (eventual) doar se fisureaza.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.