Accident grav pe Bulevardul Revoluției. Una dintre mașini a pus un copac la pământ și s-a oprit chiar în fața unui magazin | Foto

  de Special Arad | 12 iunie 2018, 10:25 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În jurul orei 22, marți, s-a produs un grav accident de circulație între un Volkswagen Golf și un Mitsubishi prin care a rezultat un rănit destul de grav, omul fiind întins pe jos la sosirea paramedicilor SMURD.

  Momentan nu cunoaștem circumstanțele care au dus la producerea accidentului, însă unul dintre autoturisme, VW Golf, a fost proiectat, printr-un copac, pe trotuar, oprindu-se în magazinul de pantofi Amely. Traficul este îngreunat în zonă, circulându-se pe o singură bandă.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.