Permanent în misiune… Două mașini au luat foc astăzi

  de Special Arad | 25 July 2022, 6:37 PM | Știri Arad

  0

  Detașamentul Arad a mai intervenit azi pentru stingerea a două incendii de autoturisme. Primul se afla la ieșire din Arad spre Șagu, fiind parcat pe un drum agricol. În momentul sosirii echipajului, autoturismul ardea generalizat.

  Cauza probabilă este scurt circuit. Proprietarul ar fi lăsat mașina pe drumul agricol și a plecat să alimenteze un utilaj cu motorină. După aproximativ 30 de minute când s-a întors la mașină aceasta deja ardea.

  IMG 20220725 WA0047 edit 407534804775314

  A doua intervenție de stingere a avut loc în urmă cu 30 de minute, în jurul orei 18.00, pe A1, sensul de mers Arad – Nădlac. De această dată a fost vorba despre un microbuz de marfă.

  În momentul sosirii echipajului de intervenție ardea roata din spate, incendiul fiind întins parțial până în compartimentul de marfă. Incendiul a fost lichidat în 10 minute, arzând aproximativ 10% din microbuz. Cauza probabilă a fost frecarea mecanică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.