joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Academia de educație ProEduArt Arad și-a deschis de curând porțile

  de Dan Lazăr | 9 decembrie 2023, 12:03 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Educație non-formală cu profesioniști, este oferta pe care Academia de educație ProEduArt le-o adresează tinerilor din Arad. Temele propuse acoperă o paletă largă de activități: teatru, educație financiară, imobiliare, medicină, alimentație, modeling, jurnalism sau sport, cursurile fiind susținute de personalități din domeniile respective.

  „Este un proiect care vizează educația din diverse aspecte de interes general, uzual și particular. Acest demers inovativ reunește profesioniști arădeni care vor oferi din experiența lor tuturor celor intersați să afle ce presupune domeniul în care fiecare dintre ei are expertiză și rezultate remarcabile”, anunță organizatorii.

  „Proiectul este îndrăzneț și este conceput de o echipă dedicată și profesionistă. Se bucură de susținerea academică și financiară a unor instituții și societăți atât de stat cât și din mediul de afaceri privat, local și național”, mai completează aceștia.

  Înscrierile se fac online iar participarea este fizică, în săli de conferință private. Academia oferă reduceri substanțiale la pachetele achiziționate în avans, oferind inclusiv diplome recunoscute la nivel de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

  Pentru mai multe informații doritorii sunt invitați să viziteze site-ul proiectului ProEduArt.

  Pro Edu Art Lectori e1702072800910

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.