Abordarea complexă a stărilor anxioase în pandemie. A 6-a ediţie a Şcolii de Gemmaeterapie, organizată de Facultatea de Farmacie UVVG, s-a desfăşurat online

  de Special Arad | 5 November 2021, 5:41 PM | Educaţie

  0

  Zilele trecute, sub egida Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a avut loc a 6-a ediție a Școlii de Gemmaeterapie, în organizarea Facultății de Farmacie. Anul acesta, în premieră, Școala s-a desfășurat online sub dubla tutelă a Universității de Vest „Vasile Goldiş” din Arad și a Universității din Calabria, Cosenza (Italia) – Facultatea de Farmacie și Științe ale Sănătății. Cei doi amfitrioni ai evenimentului, prof. univ. dr. Claudia-Crina Toma, directorul Școlii de Gemmaeterapie și prof. univ. dr. Giancarlo Statii, au ales pentru această ediție un subiect de actualitate: „Abordarea complexă a stărilor anxioase transpuse în modificări psiho-digestive generate de pandemia SARS-COV-2”. Subiectul abordat a pornit de la necesitățile pe care le impune perioada pe care o străbatem, oferind informații vitale momentului pentru orice profesionist sau viitor practician în domeniul sănătății.

  Școala de Gemmaeterapie a avut peste 180 cursanţi din rândul farmaciștilor, medicilor, biologilor, biochimiștilor, nutriționiștilor, chimiștilor, dar și studenților și elevilor interesați de științele vieții. Pentru prima dată au fost invitați să participe și reprezentanți din alte categorii profesionale, preocupați de psihicul uman, precum psihologi, psihoterapeuți, profesori din invățământul primar, gimnazial și de liceu. Ediţia din acest an a beneficiat de 25 de lectori şi invitaţi-speackeri din ţară şi din Italia” – spune şef lucrări dr. Daniel Răducan, decanul Facultăţii de Farmacie din cadrul UVVG.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.