miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul abia mai respiră sub munții de gunoi! Firma de salubritate este incapabilă să își respecte obligațiile asumate în schimbul milioanelor de euro (Fotoreportaj mizerabil)

  de Mihai Todoca | 25 aprilie 2018, 12:58 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  12

  „Dar Specialul nu iese cu nimic azi? Tot orașul e împuțit!”, acesta a fost doar unul dintre zecile de telefoane și mesaje pe care le-am primit, toate fiind „legate” de problema ridicării gunoiului din oraș.

  Ba da! Ieșim! Și am ieșit pe străzile Aradului, în cartiere, pe lângă școli, pe lângă piețe și la spital. Am făcut asta ca să fotografiem munții de gunoaie, ca să ajungem să și vorbim cu oamenii. Iar aceștia erau nu deranjați, ci nervoși de-a dreptul! Pute! Și pute rău în tot orașul! Copiii noștri se joacă în curțile școlilor, la un metru de un focar de infecție. Lângă Policlinica Județeană, sacii de gunoi au devenit ziduri de gunoaie. Mizeria continuă și în zona piețelor agroalimentare, unde putoarea se ridică printre clienți. Iar aici este o problemă imensă deoarece până și în cazul unei greve a muncitorilor, firma de salubritate trebuie să asigure un minim de 30 la sută din angajați care să ridice gunoiul din acele zone.

  „Să îi spuneți la Falcă că îi mulțumim”, ne-a strigat un taximetrist care ne observa cum facem poze în Micălaca.

  „Când ne bagă în seamă și pe noi?”, ne-a întrebat un arădean din zona Polivalentei.

  „Ne îmbolnăvim copiii, ăsta-i nebun? Nu vede?”, ne-a spus o mamă.

  Înainte de a vă lăsa să priviți mizeria îngrozitoare care a ocupat Aradul, vă precizăm că la ora apariției acestor rânduri, Călin Bibarț, Sergiu Bâlcea și Adrian Țolea sunt la sediul Retim de pe strada Pădurii în încercarea de a remedia situația. O situație pe care tocmai ei au declanșat-o…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Hai Aradu! VO DAM LA NAMOL! asa va trebe ! ce ati facut cu noi ieri la SIRIA? NO ASA! AVETI FIRMA GIN CIMISOARA! HI HI HI! Gunoailelor de Ardei! Forzza Poli! Bravo RETIM! da le sa aibe!!Buda satu unge joaca M-UTA , Cocina Orasu ge pa Mures! HAI POLI! BRAVO RETIM!

   --29 voturi
   +1
   -1
  2. Dupa ce PDL-istii lui Falca au lasat drumurile judetene sa arate ca si craterele de pe Luna, pasajul de la CET neterminat nici in 2018, lucrarile la stadionul UTA stagneaza la viteza melcului sau a broastei testoase, a venit acum randul gunoaielor sa fie abandonate in tomberoane trase de oameni pe strazile Aradului, si poate asa se vor gandi la urmatoarele alegeri daca mai voteaza cu niste hoti, care nu stiu sa construiasca nimic bun pentru platitorii de taxe si impozite, ci doar se pricep sa fure cat mai mult din banul public. Ci voteaza cu niste incompetenti este complice la dezastrul care a fost creat de acest primar zapacit de cand a ajuns la conducerea Primariei Arad !!!

   Probabil ca aceasta firma de lenesi, RETIM, vrea ca oamenii sa duca tomberoanele cu gunoaie inapoi la sediul firmei, care are misiunea doar de a lua banii, fara sa se deplaseze pe strazile Aradului.

   +17 voturi
   +1
   -1
  3. Groaznic,dar o dilema si mai mare este ca eu nu am gasit nici-unde afisat cand se aduna gunoiul biodegradabil,si am incercat ca sa sun pe cei de la Retim,dar nu au raspuns la nici un telefon,in cele din urma am intrebat pe niste angajati de la Retim si am primit un raspuns care m-a bagat in ceta si furie totala: „D-mna,inca nu avem masinile de gunoi pt gunoiul biodegradabil”.

   +1 voturi
   +1
   -1
  4. Buna seara,
   Ca sa adaug si eu un comentariu referitor la vestita firma Retim sa stiti ca nici in Vladimirescu nu au ajuns
   Ca sa nu mai pomenim de faptul ca este strigator la cer sa mergem noi la ei sa ridicam pubelele
   Cu ce ar trsbui sa le transportam oare pana aici ?In spate eventual
   Sunt ei si cu cei de la Consiliu niste neseriosi si ordinari
   Este bataie de joc pe fata!
   Rușineeee!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.