duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Din Polonia, fotografia de autoportret în vernisaj la Biblioteca arădeană

  de Special Arad | 19 iulie 2023, 9:23 AM | Cultură

  0

  Prin amabilitatea conducerii Bibliotecii ”A.D. Xenopol” din Arad organizăm vernisajul Salonului de Fotografie AUTOPORTRET 2020 la care vă invităm să participați vineri 21 iulie 2023, ora 17.

  Acest eveniment este rezultatul invitației trimise de Asociația Foto Club Arad Dlui. Grzanek Sławomir , Președintele Societății Fotografice Łódź din Polonia.

  După mai multe discuții ei au hotărât să trimită aceste fotografii premiate la un concurs organizat de clubul lor în regulamentul căruia se cer autoportrete în format … pătrat. Astfel puteți admira 45 de fotografii deosebite în care fiecare autor sigur a pus puțin și din sufletul lui…

  Legătura asociației noastre cu prietenii noștri din Polonia este de acum 5 ani. În anul 2018 am fost invitați să participăm la un simpozion finanțat printr-un proiect european organizat de Societatea Fotografică Łódź. Atunci au mai participat cluburi de fotografie din: Slovacia, Serbia, Cehia, Ungaria, Lituania. În anul următor Fotoklub Obzor din Zilina, Slovacia a organizat un eveniment identic unde au participat aceleași cluburi. A fost o experiență deosebită pe care am vrea să o repetăm…

  Asociația Foto Club Arad a trimis mai multe invitații în anul 2021 și am reușit să organizăm un salon de fotografie cu titlul ”Secvențe urbane – Urban Frames”. Prietenii care au trimis fotografii au fost, pe lângă cei din Łódź și din: Bekescsaba (Ungaria), Novi Sad (Serbia), Craiova.

  Pe lângă toate acestea fotografi din Polonia participă cu imagini la saloanele noastre Ars Fotografica și noi trimitem fotografii la competiții organizate de ei.

  Afișul a fost conceput de colega noastră Monica Szentes.

  Vă așteptăm la vernisaj! Fotografiile pot fi admirate la bibliotecă până în data de 6 august.

  Mai multe detalii le puteți găsi urmând linkul de mai jos postat de curatorul expoziției din partea bibliotecii prof. Ioana Nistor căreia îi mulțumim:

  Din Polonia, fotografia de autoportret în vernisaj la Biblioteca arădeană

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.