Furtună peste Arad. Copaci căzuți, zeci de mașini avariate, zone inundate! Foto+ Video

  de Special Arad | 6 iunie 2018, 2:40 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Scurtă și la obiect. Așa a fost și mica furtună ce s-a abătut peste Arad. Locurile cu care ne-am obișnuit să fie inundate, s-au inundat. Canalizarea nu face față, iar proiectul de Regenerare Urbană a fost încheiat ieri.

  Cuvintele sunt de prisos, așa că am pregătit o mică galerie foto, de unde se pot folosi pozele ca indicii pentru zonele care au nevoie urgentă de intervenție.

  De data aceasta, furtuna a rupt arbori în cartierul Micălaca, arbori care au căzut pe mașini, iar pe strada Miorița s-a rupt chiar și un fir de înaltă tensiune. La fața locului s-au deplasat echipaje de la descarcerare și ambulanță.

   

  10 minute de ploaie !!!
  Cred ca puteam sa vin cu barca lejer !!!
  Ne-a luat prin surprindere , drept e !!

  Posted by Pascal Mihai on Wednesday, June 6, 2018

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.