A vrut să se sinucidă în Lacul Ghioroc. Odată salvată, a distrus o mașină și a încercat să distrugă aparatura din Ambulanță

  de Luci Precup | 5 noiembrie 2016, 6:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. O tânără de 30 de ani a vrut să se sinucidă sâmbătă seara în Lacul Ghioroc. Aceasta s-a aruncat în lac pentru a-și pune capăt zilelor, dar a fost salvată de către un bărbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apă cu ajutorul unei bărci.

  Odată scoasă la mal, femeia a izbucnit într-o criză de nervi și a început să arunce cu pietre după bărbatul care tocmai îi salvase viața. Aruncând cu pietre, tânăra a spart și parbrizul unui microbuz parcat în zona în care aceasta fusese scoasă la mal.

  Salvatorul femeii a sunat imediat la 112, iar Poliția comunei Ghioroc a preluat-o pe femeie în doar câteva minute. La Postul de Poliție din Ghioroc a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe. Pentru că tânăra nu putea fi stăpânită și nu se putea discuta cu aceasta, echipajul Serviciului de Ambulanță a transportat-o pe aceasta la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, unde a rămas internată pentru a i se face mai multe investigații. Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.