A tras pe dreapta și s-a pus să doarmă… pe autostrada către Nădlac

  de Mihai Todoca | 6 septembrie 2021, 11:55 AM | Recomandările editorilor | Strada

  3

  (foto: facebook-kovacs valer)

  În această perioadă a concediilor se pare că numărul accidentelor este în creștere. Mare parte de vină o au șoferii care din neglijență și o pregătire precară în ale șoferiei, ajung să provoace accidente, de multe ori grave sau chiar mortale.

  Având în minte cazurile de corupție din țară unde cu câteva sute de euro se putea lua un permis de conducere, credem că România nu va părăsi podiumul accidentelor rutiere mortale din Europa.

  De la circulat pe contrasens pe autostradă sau pe banda de urgență, acum, un internaut a dat de un alt șofer… „bine pregătit”, care a decis că somnul este mai important decât propria viață. Astfel, a parcat mașina pe banda de urgență a autostrăzii A1 și s-a pus să doarmă.

  Deși, într-adevăr, recomandările sunt ca șoferii să nu conducă obosiți, alegerea făcută de șoferul în cauză pune în pericol nu numai viața lui, ci și a altor participanți la trafic.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da de ce a pus in pericol si vietiile participantilor la trafic, se circula si pe banda de urgente, sau se depaseste cumva? Bravo lui a facut bine,,, idiotii care nu stiu ce inseamna somnul la volan sa taca din gura aia, ati vazut si acum 2 ani cum o familie intreaga a murit in italia desi mai avea putin km pana acasa. Somnul nu te intreaba daca mai poti conduce.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Ia incercati sa faceti asta pe o autostrada din Ungaria sau …. alta parte! Si mai si dati-va cu parerile astea tampite fata in fata cu …. Rendorzseg….! Aveti sange-n instalatie!? NU! IDIOTILOR! Nu e voie prin regulamentul de circulatie! Da ma rog….cat mai multi idioti morti…..raman mai putini in viata! Poate fi si asta un punct de vedere la fel de tampit ca al celor de mai sus….inclusiv subiectul!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.