sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A recunoscut public felul în care și-a bătut soția, apoi s-a răzgândit. Pe numele deputatului AUR a fost depusă o plângere

  de Special Arad | 7 ianuarie 2023, 9:41 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook)

  Deputatul partidului extremist AUR a șters postarea publicată vineri pe Facebook în care detalia modul în care și-a agresat fizic soția.
  În postarea ștearsă, Focșa a dat vina pe soția sa, pe care o acuză de gelozie și de faptul că nu l-ar fi îngrijit corespunzător pe unul dintre copiii cuplului.

  El a relatat că a lovit-o pe soția sa la cap și a spus că a avut loc o busculadă în timpul căreia femeia a fost lovită și cu o ușă.

  Aceste reproșuri repetate și la care se tot revenea, chiar dacă împreună conveneam de fiecare dată, să nu se mai repete,(la fiecare revenire a soției acasă), m-a făcut să fac un gest regretabil: am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu „gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!”….și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea. Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! Nu știu nici acum, și regret că nu m-am stăpânit, cum de am putut face asta, dar eram complet devastat de atâtea reproșuri însoțite de plecări repetate, ciclic cam de 2-3 ori pe lună se tot repeta asta de doi ani”, a scris vineri Focșa.

  Reamintim că soția lui Focșa a făcut plângere la poliție și a anunțat că se mută și cere divorțul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.