vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A plecat cu locomotiva la plimbare. Tânărul fost reținut de Poliția TF Medgidia

  de - | 11 mai 2023, 8:13 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Un tânăr de 20 de ani s-a suit miercuri într-o locomotivă nesupravegheată și a plecat cu ea la plimbare, scrie ClubFevoriar.ro. Din fericire, incidentul s-a încheiat fără victime. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în stația Medgidia, iar locomotiva implicată aparține companiei Grup Feroviar Român (GFR), potrivit sursei citate. Tânărul a intrat în cabina de conducere, a ridicat și conectat pantograful, după care a pus locomotiva în mișcare. Locomotiva a ajuns apoi pe o altă linie, unde s-a oprit.

  Incidentul se putea transforma într-un dezastru, dacă locomotiva ar fi intrat pe linia de circulație a unui alt tren de călători sau marfă, mai arată ClubFevoriar.ro. Tânărul care a pus locomotiva în mișcare a fost reținut de Poliția TF Medgidia. Potrivit Instrucției Personalului de Locomotivă, pe timpul remizării locomotiva trebuie să fie asigurată contra pornirii, deconectată de la sursa de energie și încuiată.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.