luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A omorât-o cu un fierăstrău, a băgat-o într-un tomberon și a îngropat-o în parc! Un român, vinovat de uciderea unei femei în Anglia

  de - | 20 iulie 2022, 1:28 PM | Internaţional

  0

  Neculai Paizan, un român în vârstă de 64 de ani stabilit în Marea Britanie, riscă închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea unei tinere, informează The Guardian. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a lovit-o pe Agnes Akom cu un fierăstrău electric până a ucis-o, după care i-a pus cadavrul într-un tomberon, pe care mai apoi l-a îngropat într-un parc. Poliția a publicat imagini în care acesta apare în timp ce căra cadavrul tinerei cu un tomberon.

  Bărbatul a ucis-o pe tânăra de 20 de ani într-un container din nord-vestul Londrei, în care acesta locuia.

  Agnes Akom a fost găsită îngropată într-un parc, sub un morman de crengi și bușteni, la o lună după ce a fost dată dispărută, pe 11 mai anul trecut. Trupul ei era înfășurat într-o pungă de plastic neagră cu un cordon legat în jurul gâtului.

  Paizan a susținut că femeia l-ar fi drogat, iar el a părăsit locuința improvizată pentru a lua puțin aer. Când s-a întors, a descoperit că Agnes a fost atacată. El a declarat în fața juriului că a intrat în panică: „Am încercat să o duc în parc, să o pun într-un loc bun”.

  Paizan, care a lucrat ca șofer de betoniera, ar putea fi condamnat luni la închisoare pe viață, pedeapsa maximă pentru omor.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.