duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Viorel Popină, fostul primar al orașului Lipova. Avea 86 de ani

  de Alin Olteanu | 31 ianuarie 2024, 10:46 AM | Știri Arad

  0

  Fostul primar al orașului Lipova, Viorel Popină, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 86 de ani. Colonelul în rezervă, cum spuneam fost edil al orașului de pe Mureș în mandatul 2004-2008. Viorel Popină a fost și comandantul unității Militare Lipova în perioada 1979-1980.

  După ce i s-a încheiat singurul mandat de primar, Viorel Popină a fost consilier local, iar ulterior s-a retras din viața publică a orașului.

  Pe pagina Primăriei din Lipova, apare următorul text, publicat la împlinirea, de către fostul primar Popina, a vârstei de 80 de ani: „În acest an, când o vârstă atât de frumoasă – 80 – a ajuns, pe data de 09.08.2018,  în traista anilor din viața domniei sale, Primăria și Consiliul Local al Orașului Lipova, aduc, D-lui VIOREL POPINĂ, fost primar al orașului Lipova, în perioada 2004-2008 și comandant al UM Lipova (1979-1980),  în semn de profundă prețuire și recunoștință, cele mai sincere urări și calde gânduri, aduse unui OM deosebit, de o înaltă calitate umană, un adevărat profesionist, iubitor de țară și de locurile unde viețuiește, o figură remarcabilă în peisajul orașului, care, ajuns la Lipova, încă din luna iunie a anului 1961, sosit fiind din alte meleaguri mai îndepărtate ale țării, a participat de-a lungul timpului la evoluția orașului, jucând un rol foarte important în evoluția și dezvoltarea urbei, a condiției și imaginii pe care Lipova, o reprezintă astăzi.”

  Dumnezeu să îl odihnească!

   

   

   

   

   

   

   

  Citește și: Proiectul de refacere a podului metalic din Lipova costă acum de 3 ori mai mult

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.