Update A murit fostul președinte al Tribunalului Arad, judecătorul Ioan Trifa în vârstă de 72 de ani. Familia a anunțat ora și locul înmormântării

  de Alin Olteanu | 21 November 2021, 10:52 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Fostul prim președinte -imediat după 1989- al Tribunalului Arad (1990-1997), judecătorul Ioan Trifa, s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta era pensionar de mai mulți ani. Avea 72 de ani.

  Ioan Trifa a fost și primul președinte al FSN (Frontul Salvării Naționale), bun prieten cu fostul președinte al României, Ion Iliescu.

  Prof.univ.dr. Ioan Trifa a deținut pentru o perioadă bună de timp și funcția de decan al Facultății de Științe Juridice din Cadrul Universității Vasile Goldiș Arad.

  Dumnezeu să îl odihnească!

  Revenim cu amănunte legate de ora și locul desfășurării slujbei de înmormântare.

  UPDATE

  Familia a trimis un mesaj pe adresa de email a redacției Special Arad, mesaj pe care îl redăm în continuare:

  „Cuvintele nu pot exprima durerea din sufletele noastre acum, când pleacă la cele veșnice iubitul nostru soț, tată și bunic Trifa Ioan. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții.

  Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina lui.
  Sotia Minera
  Fiica Alexandra
  Nepoata Mara”

  Înmormântarea va avea loc în ziua de marți, 23 noiembrie, la Cimitirul Eternitatea – ora 15.00.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.