luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A muncit duminica și i-a fost fatal… S-a sfârșit sub roțile propriului tractor

  de - | 28 septembrie 2015, 4:11 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din comuna sătmăreană Orașul Nou a avut parte de un sfârșit groaznic. Bărbatul, aflat pe câmp, a căzut din tractor direct sub roată. Chiar dacă o ambulanță a venit rapid la locul accidentului pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. Consătenii spun că bărbatul a plătit cu viața pentru că a mers pe câmp duminica.

  Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare a fost solicitat să intervină duminică, în jurul orei 20.00, în cazul unei persoane care a căzut sub roata tractorului. Din păcate, victima a fost găsită fără viaţă. Cu toate că s-au făcut manevre de resuscitare zeci de minute, nu s-a mai putut face nimic.

  „Duminica, la ora 19.51, un echipaj cu asistent din Negreşti Oaş a intervenit în Oraşul Nou la un accident de tractor. S-a intervenit în colaborare cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD Satu Mare. Primul echipaj sosit la faţa locului a găsit victima blocată sub roata tractorului, fără funcţii vitale. A fost descarcerat, iar echipajul cu asistent a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea echipajului de terapie intensiva mobilă, cazul fiind preluat de către aceştia”, se arată în comunicatul de presă remis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare pentru www.voceatransilvaniei.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.