miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se ajunge greu pe litoral. Sute de persoane au așteptat peste 3 ore un tren care a fost blocat între Arad și Timișoara, în apropiere de Șagu

  de Special Arad | 26 august 2023, 12:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: Captură video Digi 24)

  Călătorie de coșmar pentru sute de persoane, printre care și mulți copii, care voiau să ajungă cu trenul pe litoral, însă acesta a fost blocat în apropiere de Șagu. Garnitura care trebuia să îi ducă la destinație s-a blocat la Arad. În timp ce pasagerii așteptau în tren, în gara din Timișoara zeci de persoane au dormit în stație în așteptarea aceluiași tren.

  Traficul feroviar a fost dat peste cap, după ce un tren a avut probleme în apropiere de localitatea Șagu, din județul Arad. „Nouă ne-a zis că sunt probleme cu curentul și trebuie să repare și pornim imediat. Asta a fost acum mai mult de 3 ore și acum așteaptă dispoziția. Este reparat, așa mi-a zis, dar așteaptă dispoziția. Și acum noi toți așteptăm dispoziția”, povestește un bărbat la telefon unei alte persoane, scriu jurnaliștii de la Digi 24.

  Din cauza defecțiunii, mai multe trenuri au fost blocate între Arad și Timișoara. Orele petrecute în gară s-au scurs greu, în special, pentru copii, care așteptau nerăbdători să ajungă în prima tabăra la mare. „Se și plictisesc. Sunt mulți, sunt mici. Trebuiau să doarmă de 2 ore.”, afirmă o femeie. „Așteptăm cu copilul, așteptăm de 3 ore aproape.

  S-au terminat apa, proviziile, mâncarea, nu mai avem nimic. Ce facem? Așteptăm. Toată lumea e pe jos, în special copilașii. Vi se pare normal?”, se plânge altă femeie.

  „Sunt undeva la 42 de copii. Avem noroc cu părinții care au fost și ne-au adus mâncare, că în cazul în care plecăm să avem și pe drum. Apă.”, povestește o tânără. Cei care nu au mai avut răbdare să aștepte trenul s-au culcat direct pe jos. După câteva ore, garniturile s-au pus în mișcare, fără însă ca sutele de călători să primească vreo explicație.

  Citește și: Record de întârziere la CFR: peste 11 ore! Trenul a plecat de la Arad și trebuie să ajungă la Constanța

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aceasta companie falimentara subvenționată de anii întregii de statul roman,ea este o rusine nationala si o bătaie de joc la adresa cetățeanului roman.
   Când de gândești ce sume colosale sau primit in ultimii anii de la stat.
   Sa vii in anul 2023 cu asemenea prețuri la bilete și sa oferi asemenea servicii de “rahat” ar merita desființată.
   Și exemple de acest gen mai avem si la alte instiuții care deservesc statul roman

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.