A întreținut relații sexuale cu fiica sa minoră! Bărbatul, acuzat de incest, a fost arestat preventiv

  de - | 12 iunie 2021, 9:08 AM | Naţional

  0

  Un bărbat de 44 de ani, din Luduș, județul Mureș, a fost arestat, vineri, fiind bănuit că a întreținut relații sexuale cu fiica sa minoră. El este acuzat de act sexual cu un minor, sub forma incestului. Bărbatul din Luduș, în vârstă de 44 de ani, bănuit de act sexual cu un minor, sub forma incestului, a fost reținut pentru 24 ore, iar ulterior, față de acesta, a fost dispusă arestarea preventivă.

  La data de 8 iunie a.c., polițiștii din Luduș au fost sesizați cu privire la o faptă contra libertății și integrității sexuale. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din Luduș ar fi întreținut relații intime cu fiica acestuia, minoră”, informează, vineri, Poliția Mureș.

  În urma probatoriului administrat, joi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.