A început LicArt – cel mai mare concurs național de arte. Încă se mai fac înscrieri

  de Special Arad | 1 octombrie 2014, 11:33 AM | Cultură | Naţional

  0

  Astăzi a început ediţia a 14-a a celui mai mare concurs de arte – LicArt (Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni), condus de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu, care oferă liceenilor oportunitatea de a deveni cunoscuți şi apreciați pentru talentul lor în domeniul artei fotografice și a compusului de poezii. 

  Festivalul va oferi posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara, iar finaliștii vor avea şansa de a merge în cea mai tare Tabăra de Creaţie,  o săptămână la munte, unde se vor organiza diferite work-shop-uri. Înscrierile la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni se fac pe site-ul oficial licart.ro. Concursul se desfășoară până pe data de 31 decembrie.

  Prin toate componentele sale, concurs şi comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Evenimentul este organizat de Clubul „Noua ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului.

  În cadrul evenimentului de anul trecut s-au acordat premii care au depășit suma de  15.000 de lei, cele mai mari acordate în România, iar numărul de participanţi a fost extrem de ridicat, peste 1500.

  lic-art

  (fotografie premiată la ediția din 2013)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.