A fraierit o persoană online, dar a fost prins de polițiștii din Pâncota

  de Special Arad | 26 May 2021, 2:22 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Orașului Pâncota cercetează un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, care la data de 11 mai, în urma unei înțelegeri prealabile stabilită pe un site de vânzări online și primirii sumei de 300 de ron, reprezentând contravaloarea expedierii unui telefon mobil original, acesta ar fi expediat părții vătămate unul contrafăcut.

  Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.