joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Haine contrafăcute, vândute în piața Obor. Jandarmii le-au confiscat marfa

  de Special Arad | 2 noiembrie 2021, 2:08 PM | Știri Arad

  0

  Un echipaj de Jandarmerie a depistat în Piața Obor din municipiul Arad, două femei care ofereau spre comercializare obiecte de vestimentație inscripționate cu numele unor mărci înregistrate susceptibile a fi contrafăcute.

  La solicitarea jandarmilor, cele două femei nu au putut prezenta documente justificative care să ateste proveniența produselor asupra cărora exista suspiciunea că ar fi contrafăcute. Astfel, jandarmi au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84 din 1998, privind mărcile înregistrate și indicațiile geografice,

  Obiectele de vestimentație, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea expertizării, precum și pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularilor de drepturi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.