Jandarmii au mai trecut o dată prin piața de la Pecica , de unde au confiscat marfă în valoare de aproape o mie de euro!

  de Special Arad | 11 aprilie 2019, 2:45 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. În urma unor acțiuni de prevenire și combatere a activităților ilicite de comerț, desfășurate zilele trecute de jandarmi în zona pieței din orașul Pecica, au fost depistați doi bărbați care ofereau spre comercializare articole de încălțăminte și îmbrăcăminte inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, asemănătoare ca și aspect cu cele originale.
  Având în vedere că “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării. Produsele contrafăcute au valoarea de 4.620 lei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.