A fost vicecampion mondial la box, iar acum a fost arestat pentru trafic de droguri

  de - | 30 martie 2019, 3:52 PM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Fost vicecampion mondial la box, arestat pentru trafic de heroină. Gheorghe Petrică Paraschiv, glorie a boxului mondial în anii 90 şi primul român care a obţinut o centură importantă, a fost arestat, alături de alţi cinci colegi de la sala de box.

  Poliţiştii de la crimă organizată au descoperit că cei şase aprovizionau cu heroină zona centrală a Capitalei. Au fost daţi de gol de vecini, deranjaţi de consumatorii care veneau zi şi noapte în casele lor să se aprovizioneze.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.