Elevii cu 10 la Bac, premiați la Golden și anul acesta

  de Special Arad | 17 July 2021, 10:32 AM | Advertorial

  0

  La Golden Real Estate am făcut o sărbătoare din premierea elevilor de 10 la #BAC. În urmă cu trei ani, am început să recompensăm toți elevii din județul nostru cu rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat și continuăm să o facem cu aceeași bucurie pentru că educația reprezintă stâlpul de bază al societății noastre și, totodată, al companiei noastre.

  Cei trei elevi de anul acesta care au reușit performanța de a obține media 10 la examenul de Bacalaureat, Oana Miruna Palcu, Marian Neamțiu și Tudor Lile, au fost premiați cu bani, cărți, diplome „Arădeni de viitor” și câte o șampanie pentru a sărbători alături de cei dragi frumoasa reușită.

  Toți trei sunt absolvenți ai Colegiul National „Moise Nicoară” Arad, elevi cu rezultate frumoase nu doar la examenul maturității și tineri cu visuri mărețe.

  Marți, la sediul nostru din Bulevardul Revoluției, Oana, Marian și Tudor au fost surprinși de colegele lor de nota 10 din anul precedent, Raluca Berceni și Mălina Mărtoiu, cu premiile atent pregătite și ne-am delectat împreună, preț de câteva clipe, cu voie bună, momente gustoase și dulci și, nu în ultimul rând, cu povestea drumului lor până aici și cu planurile de viitor.

  Cu toate că au trecut printr-o pandemie, iar întâlnirea cu materiile și cu profesorii a fost mai mult online, toți au dat dovadă de ambiție, dedicare și respect față de examenul ce tocmai l-au trecut.

  În momentele petrecute cu ei, pe lângă râsete, gustări delicioase și premii, ei ne-au povestit despre cum au ajuns aici și ce își doresc să facă pe viitor.

  Tudor, pasionat de călătorii și medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Chimie, ne-a relatat că pregătirile pentru olimpiade i-au ocupat mult timp, însă examenele nu i s-au părut grele (nici nu e de mirare pentru un olimpic!). Cât despre ce va face mai departe, Tudor ne-a spus că va merge la Universitatea din Aachen, Germania și că obiectivul lui este să lucreze în cercetare.

  Oana, voluntar activ la multe evenimente culturale ale orașului nostru, pasionată de limbi străine și colegă de clasă cu Marian, a învățat cot la cot cu colegul ei, dedicându-și mult timp materiilor pentru bac, dar în mod special istoriei, materie pe care a învățat-o cu mult drag. În ceea ce privește facultatea la care va merge, Oana a ales să ia calea Clujului, urmând să studieze la Universitatea Babeș-Bolyai, la Facultatea de Litere, profilul franceză-coreeană.

  Marian, fiu de profesor și obișnuit și el cu voluntariatul, va merge tot la Facultatea de Litere din Cluj, la specializarea română-franceză, din dorința de a ajunge în breasla mamei sale și anume, profesor de limba și literatura română.

  La sfârșit, ne-au împărtășit bucuria de ne fi alături preț de două ore.

  Mulțumim că v-ați gândit la noi și ați pus suflet în ceea ce ne-ați oferit, dar în special că ați stat cu noi și v-ați interesat de drumul nostru – Oana.

  Am simțit această premiere ca pe o apreciere și vă mulțumim pentru asta. Ne-am simțit foarte bine, acum înțeleg de ce le place elevilor să vină aici la voi când îi premiați – Tudor.

  A fost o bucurie pentru noi și anul acesta să întâlnim tineri frumoși și cu rezultate deosebite la învățătură. Ca în business, dar și ca în viață, rămâi cu oamenii pe care i-ai întâlnit. Facem acest lucru în fiecare an din dorința de a susține educația, de a-i motiva pe tineri să își seteze obiective mărețe, dar și de a-i inspira pe alții să investească în generațiile viitoare – Ionel Rășinar, directorul executiv al agenției imobiliare Golden Real Estate.

  Golden Real Estate a fost și anul acesta singura companie privată din Arad care a premiat elevii de nota 10 la Bacalaureat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.