A fost semnat cel mai mare contract pentru o autostradă din România

  de - | 2 august 2022, 8:41 AM | Naţional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Cel mai mare contract pentru o autostradă din România, ce prevede proiectarea şi execuţia lotului trei al autostrăzii A1 Sibiu-Piteşti, a fost semnat ieri. Este cel mai mare contract semnat pentru autostradă în România: 5,3 miliarde de lei, iar durata de realizare este de 12 luni pentru proiectare și 45 de luni (aproape 4 ani) pentru execuție, potrivit Radio România Actualități.

  De acum, toate cele cinci loturi ale autostrăzii de pe Valea Oltului au contracte semnate, iar pentru două loturi, loturile de la capetele Sibiu și Pitești sunt și în șantier.

  Cel mai lung lot de pe Autostrada 1, 37 de km este și cel mai greu, pentru că include peste 90 de lucrări de artă, poduri și pasaje, un tunel de 1,7 km şi un ecoduct pentru trecerea animalelor, informează Radio România Actualități.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.