sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A fost reluată furnizarea apei potabile în Vladimirescu, Cicir și Mândruloc

  de Special Arad | 1 septembrie 2022, 10:06 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad a intervenit ieri pentru remedierea unei avarii pe aducțiunea Vladimirescu-Mândruloc- Cicir, la conducta de oțel, pe sub calea ferată de mare viteză Curtici-Simeria, în localitatea Vladimirescu. Vechea conductă, spartă, a fost înlocuită pe o porțiune de 75 m cu țeavă PEHD DN 600 și armăturile aferente.

  Intervenția a fost deosebit de dificilă deoarece s-a desfăsurat pe sub traversare cale ferată și a presupus înlocuirea conductei pe o lungime considerabilă și efectuarea legăturilor în cele două cămine ale subtraversarii. Traficul feroviar nu a fost afectat, însă pentru efectuarea lucrărilor a fost imperios necesară întreruperea furnizării apei potabile în localitățile Vladimirescu, Mândruloc și Cicir pentru cel puțin 24 de ore. Echipele Companiei au intervinit fără oprire pentru a reuși să remedieze defecțiunea cât mai rapid posibil și pentru a putea relua furnizarea apei potabile în cele trei localități„, transmit reprezentanții Companiei de Apă.

   

  Furnizarea apei potabile a fost reluată în localitățile Vladimirescu, Cicir și Mândruloc după finalizarea lucrărilor de remediere a avariei la aducțiunea Vladimirescu. În zonă au loc acum spălări ale rețelei de distribuție. Din cauza intervențiilor, este posibil ca, timp de câteva ore, la robinete să curgă apă tulbure, situație în care, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scop menajer.

  Compania de Apă Arad prezintă scuze utilizatorilor afectați pentru inconvenientele provocate și le mulțumește pentru înțelegere” .

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.