vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Calea Aurel Vlaicu invadată de hoți de odorizante!

  de Special Arad | 25 septembrie 2014, 11:55 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  UPDATE: După ce au prins o femeie săvârșind același tip de infracțiune în urmă cu două zile, Poliția Arad cercetează acum două tinere care au fost depistate în flagrant, în timp ce furau odorizante auto dintr-un magazin.

  Cele două tinere, în vârstă de 19, respectiv 15 ani, au fost depistate ieri, în timp ce sustrăgeau 200 de odorizante auto, tot dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

  Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 950 de lei, a fost recuperat, pe numele celor două tinere fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

   


  În 23 septembrie, polițiștii au prins o femeie  în timp ce fura odorizante dintr-un magazin din Arad.

  Femeia în vârstă de 30 de ani, fura mai multe rezerve de parfum pentru cameră, dintr-un supermarket situat pe Calea Aurel Vlaicu. Produsele, în valoare de aproximativ 800 de lei, au fost recuperate, iar pe numele celei în cauză s-au întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.