„A fost o greșeală”. După un an de pauză, Playboy revine la fotografiile nud

  de - | 14 februarie 2017, 11:27 AM | Beauties | Monden | Recomandările editorilor

  0

  La un an după ce Playboy își anunța decizia de a renunța la fotografiile nud, considerându-le „depășite”, celebra revistă pentru adulți, creată în 1953 de Hugh Hefner, se răzgândește, revenind la conținutul care a făcut-o celebră, relatează AFP, citat de Agerpres.

  În octombrie 2015, directorul general al Playboy Enterprises, Scott Flanders, plecat între timp de la revistă, explică că decizia de a renunța la fotografiile nud vizează extinderea audienței grupului.

  În luarea deciziei, responsabilii revistei se simțeau încurajați de succesul noii versiuni a site-ului, care prezenta deja doar femei îmbrăcate, chiar dacă lejer.

  Numărul din ianuarie/februarie 2016, cu starleta Pamela Anderson pe copertă, a fost prezentat ca ultimul care va include poze cu femei dezbrăcate în paginile sale.

  Tentativa nu a avut însă succes, deși grupul, care nu mai este listat la bursă din 2011, nu a declarat nimic despre rezultatele sale.

  Fotografiile nud vor reveni în numărul din martie/aprilie 2017, a anunțat fiul fondatorului, Cooper Hefner, 25 de ani, care l-a înlocuit pe tatăl său în postul de director de creație.

  „Eu sunt primul care să recunoască că modul în care revista prezenta nuditatea era unul depășit, însă a renunța total la ea a fost o greșeală”, a scris tânărul Hefner, luni, pe contul său de Twitter.

  Copert revistei din martie/aprilie 2017

  Coperta revistei din martie/aprilie 2017

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.