Bărbat din Ineu, prins furând metalul primăriei…

  de Special Arad | 4 mai 2015, 2:47 PM | Ineu | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Duminică, 3 mai, în jurul orei 17:00, un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică Ineu, aflat în serviciu în zona centrală a orașului, a depistat o persoană care transporta obiecte metalice, respectiv țevi și răngi.

  Jandarmii au procedat la stabilirea identității acesteia iar, după verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 48 de ani, Victor V., cu domiciliul în orașul Ineu. Acesta a recunoscut faptul că a furat obiectele metalice dintr-un imobil ce aparține primăriei din localitate, cu intenția de a le valorifica.

  Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoana depistată fiind susceptibilă de săvârșirea infracțiunii de “furt”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.