A fost fain la NAG… și au fost zeci sau sute de arădeni faini care au „bântuit” o seară întreagă prin oraș | Foto

  de [email protected] | 6 octombrie 2018, 8:39 PM | Cultură | Topic special

  0

  A fost fain, din nou. Noaptea Albă a Galeriilor s-a organizat la Arad deja pentru al treilea an consecutiv și s-a dovedit încă o dată un succes fulminant. Zeci, poate chiar sute de arădeni (dracu’ i-o numărat pe capete!) bântuiau efectiv prin oraș, într-un du-te-vino încontinuu, luând la pas galeriile de artă oficiale și alternative, muzeele, atelierele de artiști și nu numai.

  În circuitul de vineri seara au fost incluse Halele Teba, Galeria Delta, Complexul Muzeal Arad, atelierele și sălile de expoziție ale Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, Muzeul de Artă, Galeria Alfa, atelierele artiștilor Adrian Sandu, Bogdan Țigan, Nicolae Popa și al regretatului Mihai Takacs, ca evenimentul să fie, într-un final, „închis” (până la anu’) într-un mare fel… sau, mă rog, într-un fel… la Cafeneaua Literară Joy’s. Cu un party cu DJ Patent.

  NAG a inclus în program și un alt eveniment artistic pe cale de a deveni tradiție, care a început chiar ieri. Este vorba de Media Art Festival Arad (MAFA), organizat de Kinema Ion, Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, Complexul Muzeal Arad, : BARIL și APA (Asociația Producătorilor de Artă).

  Nu am ajuns chiar la toate galeriile și atelierele incluse în program ieri seara, ne-am „rătăcit” pe drum pe undeva, dar ne vom revanșa data viitoare. Pentru că mai vrem! 🙂

  Vezi galeria foto.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.