marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A fost aruncat prin parbriz și călcat de șapte mașini! Avea doar 21 de ani… (FOTO)

  de Special Arad | 13 septembrie 2017, 2:17 PM | Naţional

  0

  Accidentul de lângă Viena care a avut loc duminică și în care și-au pierdut viața cinci români, alți trei fiind răniți, a oripilat o țară întreagă. Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului, ancheta fiind în curs de desfășurare.

  Şoferul, un sătmărean de 21 de ani, a fost proiectat la 150 de metri distanţă şi călcat de alte şapte maşini care circulau pe autostradă. Alte două femei de circa 60 de ani au fost rănite, precum şi o fetiţă de 14 ani.

  Şoferul mort în accidentul soldat cu cinci decedaţi şi trei grav răniţi de lângă Viena este orginar din satul Corund, comuna Bogdand. Potrivit cunoscuţilor, Costel Ardelean, care a avut doar 21 de ani, a făcut şcoala generală în comună, după care şi-a continuat studiile în Sărmăşag, judeţul Sălaj, iar după ce şi-a obţinut permisul de conducere a plecat în Germania. Costel a fost proiectat la 150 de metri distanţă şi călcat de alte şapte maşini care circulau pe autostradă.

  Ancheta s-a complicat, iar polițiștii lucrează continuu la fel și fel de teorii. Șoferul a fost proiectat la peste 100 de metri după impact și lovit ulterior de nu mai puțin de șapte mașini care circulau în acel moment pe autostrada austriacă.

  Polițiștii încearcă să stabilească dacă șoferul sătmărean a murit în urma impactului, sau decesul a survenit după ce a fost lovit pe rând, de mai multe mașini.

  Potrivit surselor portalsm.ro, pasagerii nu sunt din Satu Mare, ci erau călători din Bucureşti şi judeţe din sudul ţării care se întorceau acasă.

  viena costel ardeleanu

  Printre pasageri se afla și o familie tânără care se întorcea din Germania pentru a participa la o cununie la care urmau să fie nași. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, fiindcă Ionuț și Ioana Datcu de 34, respectiv 30 de ani au murit în tragicul eveniment de pe Autostrada 21 lângă Viena. Cei doi tineri erau din comuna Movileni, județul Olt. Impactul extrem de puternic i-a desfigurat încât recunoașterea victimelor nu se poate face decât pe baza probelor ADN. Până acum doar bărbatul a fost clar identificat pe baza probelor date de o soră a lui Ionuț, aflată și ea la muncă în Germania. În vederea identificării tinerei, un membru al familiei sale a plecat în Austria, scrie realitateaoltului.ro.

  viena 3

  Părinții lui Ionuț, bătrâni și bolnavi, au aflat cumplita veste de la sora băiatului și nu de la autorități. Bătrâni și bolnavi, părinții lui Ionuț au avut nevoie de asistență medicală. Aceasta a aflat din presă de tragedie și știind că tinerii au plecat în țară cu un microbuz a încercat să ia legătura cu ei. Când a constatat că nu poate, femeia a plecat spre locul tragediei. Aici a aflat cumplita veste, mai informează realitateaoltului.ro.

  „Ionuț și Ioana s-au cununat în urmă cu un an. Chiar eu i-am cununat. Acum veneau în țară pentru că urmau ca duminica viitoare să fie nași. Vestea tragediei a zguduit întreaga comună. Multora nu le vină să creadă”, a declarat primarul comunei Movileni, Sorin Toma.

  viena 2

  O fotografie cu microbuzul în care au murit 5 oameni, lângă Viena, a ajuns pe facebook. imaginea a devenit virală, fiind distribuită de românii stabilii în capitala Austriei. Din imagini se vede cum microbuzul, un Opel Vivaro, a fost distrus în totalitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.