luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A fost actualizată lista galbenă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat

  de - | 21 noiembrie 2020, 9:20 AM | Internaţional | Naţional

  0

  Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualizat, vineri seara, lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat, valabilă din 20 noiembrie.

  Țările cu risc epidemiologic ridicat sunt Muntenegru, Polinezia Franceză, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Statele Unite, Bosnia și Herzegovina și Danemarca.

  Lista cuprinde ţările cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

  Față de precedenta listă din „zona galbenă” au fost scoase Belgia, Austria, Spania, Slovacia, Monaco. În schimb, au fost introduse Statele Unite ale Americii și Serbia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.