luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A făcut scandal așa că l-au scos afară din mașină cu forța! | Video

  de - | 25 aprilie 2017, 3:05 PM | Naţional

  0

  Scandal în trafic. Șoferul unui autoturism care era oprit pe o bandă de circulație, a ajuns la poliție, a fost amendat și este acuzat de ultraj după ce s-a certat cu un polițist local și făcut circ după ce a intervenit și poliția rutieră.

  Incidentul a avut loc în jurul orei 12.20 pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca.

  Potrivit polițiștilor clujeni, bărbatul staționa cu mașina pe o bandă de circulație, iar acolo a început tot scandalul. Șoferul a intrat într-o dispută verbală cu un polițist local, acesta din urmă cerând ajutorul polițiștilor de la Serviciul Rutier.

  „Bărbatul a refuzat să se legitimeze și le-a adresat injurii polițiștilor. Mai mult, a vrut să plece cu mașina. În această situație s-a impus imobilizarea lui”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliției Cluj.

  Bărbatul recalcitrant a fost scos cu forța din mașină, dar ajuns pe caldarâm, nu a mai vrut să se ridice.

  În cele din urmă a fost dus la sediul Poliției și amendat cu 1.000 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze și i-a înjurat pe oamenii legii.

  Polițiștii au înaintat o plângere la Tribunal pe numele lui, sub acuzația de ultraj.

  sursa: citynews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.