A dezumflat roțile mașinilor de poliție chiar în fața secției! Poze sunt, dar făptașul încă este căutat

  de Lucian Dănilă | 23 September 2019, 5:07 PM | Regional

  0

  Dacă nu ar fi de plâns, chiar ar fi de râs. Nu știm ce l-a determinat pe tânărul din imagine să recurgă la gestul de a dezumfla roțile mașinilor de poliție, dar cert este că a făcut-o…

  S-a întâmplat în fața Secției 3 Poliție din Timișoara. Acesta a fost fotografiat în timp ce dezumfla roțile mașinilor de poliție, iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma lui, conform tion.ro.

  Tânărul a fost fotografiat de un timișorean care trecea prin zonă. Individul stătea aplecat lângă una dintre cele două mașini de poliție parcate în fața secției și dezumfla roțile.

  Nu s-a oprit la o roată per mașină. A dezumflat toate roțile de la două autospeciale de poliție și a plecat fără să fie prins. Încearcă acum să îl identifice pentru a-l amenda, însă misiunea este dificilă în condițiile în care parcarea din fața secției de poliție nu este supravegheată video, scrie tion.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.