A dezumflat roțile mașinilor de poliție chiar în fața secției! Poze sunt, dar făptașul încă este căutat

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2019, 5:07 PM | Regional

  0

  Dacă nu ar fi de plâns, chiar ar fi de râs. Nu știm ce l-a determinat pe tânărul din imagine să recurgă la gestul de a dezumfla roțile mașinilor de poliție, dar cert este că a făcut-o…

  S-a întâmplat în fața Secției 3 Poliție din Timișoara. Acesta a fost fotografiat în timp ce dezumfla roțile mașinilor de poliție, iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma lui, conform tion.ro.

  Tânărul a fost fotografiat de un timișorean care trecea prin zonă. Individul stătea aplecat lângă una dintre cele două mașini de poliție parcate în fața secției și dezumfla roțile.

  Nu s-a oprit la o roată per mașină. A dezumflat toate roțile de la două autospeciale de poliție și a plecat fără să fie prins. Încearcă acum să îl identifice pentru a-l amenda, însă misiunea este dificilă în condițiile în care parcarea din fața secției de poliție nu este supravegheată video, scrie tion.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.