miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  A deţinut ilegal o armă neletală

  de Special Arad | 23 noiembrie 2015, 5:44 PM | Urmăriți

  0

  La data de 21 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Hăşmaş au depistat un bărbat care a deţinut ilegal o armă neletală.

  Poliţiştii au depistat la locuinţa unui bărbat de 26 de ani, din Cermei, o armă de tir sportiv cu aer comprimat, o lunetă şi trei bucăţi de alice, pentru care acesta nu deţinea documente de provenienţă şi permis de port armă.

  De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în aceeaşi dată în care bărbatul a fost depistat de poliţişti, acesta ar fi efectuat uz de armă în plan vertical la ieşire din localitatea Cermei, pentru a verifica arma.

  Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.