A căzut varianta rusească! UTA joacă mâine cu Gremio. Ce se mai întâmplă prin Antalya?

  de Lucian Dănilă | 7 februarie 2020, 2:32 PM | Sport

  0

  UTA a făcut o schimbare în ceea ce privește adversarii pe care îi întâlnește în cantonamentul din Antalya. După victoria din urmă cu două zile în fața luxemburghezilor de la Racing Union, gruparea antrenată de Gyuszi Balint trebuia să joace mâine cu echipa din Rusia, Yenysey Krasnoyarsk.

  „UTA nu va mai întâlni mâine formația rusă Yenysey Krasnoyarsk. Decizia de schimbare a adversarului vine după ce Laszlo Balint a fost anunțat că rușii, aflându-se la final de cantonament, vor alinia doar juniori și rezerve.

  Astfel, arădenii au căutat un adversar mai puternic și mâine vor juca împotriva selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino, echipă din liga a treia din Brazilia. Aceștia se află în cantonament în Antalya și au disputant până acum două amicale, unul cu echipa a doua a celor de la Zenit St. Petersburg și unul cu PFC Sochi, echipă din prima ligă din Rusia”, scrie site-ul oficial al clubului UTA, uta-arad.ro.

  Meciul va începe la ora 16 (ora României) la baza sportivă IC Santai Football Center din Belek.

  În ceea ce privește programul, Gyuszi Balint ne spune că totul a fost în grafic din punct de vedere al respectării programului. O singură problemă a apărut la nivelul lotului de jucători: „Vulturar, cu o mică problemă la sciatic, a fost menajat”, spune Balint. Cipri Rus se antrenează în regim normal împreună cu echipa.

  După două zile de ploaie și vânt, antrenorul formației UTA spune că și vremea s-a îndreptat în stațiunea din Turcia: „S-a îndreptat vremea. Nu e prea cald, dar e soare și nu mai bate vântul atât de tare”.

  Foto: Facebook/UTA Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.