A ajuns la spital cu două cuie înfipte în cap!

  de - | 29 April 2017, 2:04 PM | Regional

  0

  Surpriză pentru medicii de la Spitalul Județean din Reșița care în urmă cu două nopți s-au trezit la urgențe cu un bărbat în stare gravă, având două cuie înfipte-n cap.

  Doctorii au încercat să îl stabilizeze apoi l-au transferat la spital la Timișoara.

  „În data de 28 aprilie, la 23.10 Poliția Reșița a fost sesizată telefonic de Secția UPU a Spitalului din Reșița că a fost adus un bărbat de 47 de ani care avea în zona capului două răni. S-a stabilit că a fost vorba de un pistol compresor cu cuie. Bărbatul a fost găsit în scara unui bloc unde locuia, într-o debara improvizată. A fost transportat la Spitalul Județean Timișoara. Polițiștii din Reșița fac verificari și s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă„, a declarat comisarul-șef Dan Bortiș de la IPJ Caraș-Severin.

  Polițiștii din Reșița încearcă să stabilească cu precizie cum s-a petrecut incidentul, dacă totul a fost un accident sau o tentativă de sinucidere.

  FOTO: Arhiva

  sursa:  opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.