marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Pictură și poezie în cadrul unui eveniment caritabil la Sebiș

    de Special Arad | 7 noiembrie 2014, 3:54 PM | Cultură

    0

    Sâmbătă, 8 noiembrie, la ora 17:00, Hotel restaurant Sebiș va da loc unui eveniment caritabil, în cadrul căruia o să fie vernisată o expozitia de tablouri semnată Lenuța Rus și lansarea noului volum de poezii „Atingerea speranței”, semnat Daniel Țole.

    Scopul evenimentului este de a strânge fonduri necesare pentru a implementa testarea HIV a elevilor de liceu din județul Arad, împreună cu fundația SanLife și Spitalul Clinic Laser System.

    „Atingerea speranței este un volum de poezii lansat în colaborare cu fundatia SanLife. Ne-am propus ca împreună să adunăm fondurile necesare pentru continua campania de informare în școli a elevilor de liceu din Județul Arad, despre bolile infecțioase, a celor asociate consumului de tutun și droguri și implementarea testării HIV în colaborare cu Spitalul Clinic Laser System Arad. Va fi o seară în care versurile vor fi alintate vizual de picturi create special pentru acest eveniment, nu au mai fost expuse”, spune Daniel Țole.

    „Am ales să fiu voluntar in această fundatie din mai multe motive, dar unul m-a făcut să nu stau deloc pe gânduri pentru că simt, că mulți tineri bolnavi cerșesc clipe timpului într-o compeție a morții, ajungând aici din lipsa de informații necesare. Trebuie să conștientizăm că sănătatea e o moștenire, ne naștem cu ea și e atât de important să avem grijă de ea pe parcursul vieții. E greu să reușim cât timp nu suntem informați și aici își găsește locul, aici intervine fundația SanLife”, a adăugat Daniel.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.