Lista cu medicamentele care pot pozitiva testul antidrog al Poliției





O serie întreagă de tratamente pot afecta capacitatea de a conduce mașina, iar multe pot pozitiva testul antidrog rapid pe care îl folosesc politiștii de la Rutieră. Doctorii de la Spitalul CFR Timișoara au realizat o listă cu medicamentele ce trebuie evitate atunci când ne urcăm la volan.
„Medicamentele pot fi cumpărate cu sau fără rețetă și pot să afecteze abilitățile de a conduce mașina sau utilaje grele (motostivuitor, macara, tractor, etc). De asemenea, sunt anumite categorii de medicamente care pozitivează testul antidrog rapid utilizat de Poliția Română. Atenție! Testul antidrog rapid din saliva NU este influențat, de exemplu, de consumul de: apă, cola, cafea, suc de portocale, ceai, tutun, pastă de dinți, apă de gura, guma de mestecat.
Mai jos, vă enumerăm principalele clase de medicamente care va pot influența negativ reflexele. Dacă vă aflați sub tratament cu astfel de medicamente: NU întrerupeți tratamentul decât la recomandarea medicului; folosiți metode de deplasare alternative (apelați la familie, prieteni, taxi, transport în comun); informați medicul dacă serviciul dumneavoastră presupune conducerea unui autovehicul sau operarea de utilaje grele”, explică Adela Filipescu, farmacist în cadrul Spitalului CFR Timișoara, potrivit Opiniatimisoarei.ro.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)